Portalul industriei muzicale din Romania

Amadeo Orchestra - taraf - muzica la nunta
In categoria Organizator evenimente

         Orchestra Amadeo este formata din muzicieni profesionisti, cu studii superioare de specialitate, solisti instrumentisti ai unor ansambluri muzicale de inalt nivel. Are in componenta sa:
Cvartet Clasic  (Vioara / Flaut, Vioara, Viola, Violoncel),  Taraf ( Tambal, Vioara, Saxofon, Orga, Acordeon, Contrabas, Nai), solisti de muzica populara, solisti de muzica usoara si DJ. Are in repertoriu cele mai frumoase piese din toate stilurile muzicale  -  de la Muzica Clasica, Cafe-Concert, Tango, Vals  la muzica Dance, Latino, Jazz&Blues cat si repertoriu specific unei formatii de nunta  -  Folclor  autentic  romanesc sau muzica lautareasca. Orchestra Amadeo  poate  fi considerata orchestra ideala pentru un eveniment corporat (receptie, dineu) cat si pentru un eveniment privat oferind: muzica de nunta, botez,  muzica de petrecere romaneasca.

Evenimentul sau nunta la care participa, devine in acelasi timp un spectacol de inalta tinuta artistic, dar si un prilej de petrecere, dans si voie buna.
Va oferim pachete ce cuprind lautari, taraf, cvartet cat si dansatori pentru:
receptii, inaugurari, intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, conferinte,
congrese, petreceri team building, bal, nunta si botez.
        Amadeo Cvartet , formatia de nunta ( Taraf ),  solistii de muzica usoara si solistii de muzica populara intr-un cuvant Orchestra Amadeo pot  imbina sensibilitatea si echilibrul din muzica clasica cu vivacitatea si frumusetea FOLCLORULUI  ROMANESC AUTENTIC.

Tags Tags: muzica de nunta,taraf,cvartet,lautari
CONTACT
Telefon: 0722342107
Email: orchestra.amadeo@yahoo.com
Web: http://www.muzica-evenimente.ro
SERVICII
Muzica de nunta
COMENTARII
Versiunea 0.3 Copyright © 2009-2015 Music-Directory.ro All rights reserved.